[Międzynarodowe Targi Komputerowe "Balticom-89"] / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1989)
Przedstawia stoiska Międzynarodowych Targów Komputerowych "Balticom-89" 05.-9.1989 rok.