Kagnimiri Chronicon Polonorum : in quo quatuor regum munitorum ritu christiano eorumque gesta descripta sunt. - Dyamentowski, Przybysław (1694-1774) ([s.n.], 1826)
Wg Estr.: Fałszerstwo Dyamentowskiego stwierdza August Potthast (Bibliotheca Historica Medi Aevi, Berlin 1896, t. 1 str. 693).