Bataljon P.O.W. w masie (1917) ([S.l.] : Nakładem Kom. Bud. Pomnika Poległych Peowiaków, 1919)
Karta pocztowa, na czele Komendant Okręgu kpt. Stefan Pomarański.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Pomarański, Stefan -- (1893-1944) -- karty pocztowe; Polska Organizacja Wojskowa -- karty pocztowe