Ex Libris Lou Asperslag - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Asperslagh, Lou (1893-1949). ([S.l., 1960)
Przedstawia motyla siedzącego na dłoni, u dołu napis: Ex Libris Lou Asperslag. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibris belgijski