Gdynia - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia widok ogólny na Gdynię, 10. 10. 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa