Wrocławskie "Prospekty" / Jakub Kostowski. - Kostowski, Jakub (1958-2006)
Tekst zw. z wystawą "Wrocław na dawnej grafice, rysunku i fotografii", Muzeum Archidiecezjalne we Wrocławiu, kwiecień-czerwiec 1996 r.