[Afisz. Incipit:] Wejherowo miastem kwiatów i zieleni. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1978)
Afisz informujący o dniach kwiecień-wrzesień 1978 r.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne