Dni Leningradu w Gdańsku Dni Leningrada w Gdan'ske : 3-10.X.1977 / Z. Walicki. - Walicki, Zdzisław (1940-2008) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1977)
Plakat z okazji Dni Leningradu w Gdańsku i 60. rocznicy Rewolucji Październikowej.