[Afisz. Incipit] Dnia 10.II.1952 r. ... odbędzie się w salach strzelnicy Kałdowo zabawa taneczna ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujacy o zabawie tanecznej w strzelnicy Kałdowo, 10.02.1952 rok.