[Afisz. Incipit:] Polski Związek Zachodni uprzejmie zaprasza na Wielką Maskaradę, która odbędzie się w reprezentacyjnych salach Polskiej Riviery ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu 15.02.1947 r.