[Afisz. Incipit:] Polski Związek Zachodni uprzejmie zaprasza na Wielką Maskaradę, która odbędzie się w reprezentacyjnych salach Polskiej Riviery ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wydarzeniu 15.02.1947 r.
Keywords: Polski Związek Zachodni; 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Gdynia (woj. pomorskie); Afisz