[Afisz. Incipit:] Wielki festym w Sopocie na Molo. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o festynie 9-10.08.1947 r.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.