Liliana Bardijewska - Moje-nie moje / D. Panas ; Teatr Lalki i Aktora "Pinokio". - Panas, Dariusz ([wydawca nieznany], 2007)
Plakat prapremiery sezonu 2007/2008 r. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu. Reżyseria: Lech Chojnacki, scenografia: Dariusz Panas, muzyka: Piotr Klimek.