Liliana Bardijewska - Moje-nie moje - Panas, Dariusz; Teatr Lalki i Aktora "Pinokio" (Łódź). (Łódź : [wydawca nieznany], 2007)
Plakat prapremiery sezonu 2007/2008 r. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu. Reżyseria: Lech Chojnacki, scenografia: Dariusz Panas, muzyka: Piotr Klimek.
Keywords: Teatr Lalki i Aktora "Pinokio" (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.