[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie Żegluga Państwowa zawiadamia ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uruchomieniu 29.09.1947 nowej linii pasażersko-towarowej Elbląg-Ostróda na Kanale Warmińskim.
Keywords: Żegluga -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła