Maksym Gorki - Wassa / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 15.03.1980 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Paweł Dangel, scenografia Jadwiga Pożakowska.