Komunikacja Polska-Szwecja = Trafik Polen-Sverige = Traffic between Poland and Sweden / PKP ; [graf. Michał Rogiński ; foto Zbigniew Raplewski]. - Rogiński, Michał; Raplewski, Zbigniew ([s.n.], 1969)
Rozkład rejsów z okresu 01.06.1969-30.05.1970.