[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne: Prezydium Gdańskiej Powiatowej Rady Narodowej w Sopocie podaje do wiadomości ... / Prezydium Powiatowej Rady Narodowej. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o referendum.