[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne: Prezydium Gdańskiej Powiatowej Rady Narodowej w Sopocie podaje do wiadomości ... - Powiat Gdański (Polska). Powiatowa Rada Narodowa. Prezydium (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o referendum.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła