[Afisz. Incipit] Przepisy bezpieczeństwa i higieny pracy ... dla pracowników zatrudnionych w transporcie. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z przepisami.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne