[Studium głowy męskiej] - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk, 1950)
Przedstawia studium głowy starszego mężczyzny w kapturze.
U dołu pod kompozycją ołówkiem sygnatura autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Czas powstania według analogicznych datowanych prac.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.