Zabawy taneczne : urządzone przez Miejską Zawodową Straż Pożarną w Elblągu. (Elbląg : [s.n.], 1948)
Afisz z inf. o zabawie, która miała miejsce 26, 29, 30 maja 1948 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła