[Afisz. Incipit] Pożegnanie karnawału organizuje Ekspozytura P.K.S. Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o balu w sopockim Grand Hotelu 28.02.1954 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.