Nowa Motława Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia widok z Kamiennej Grobli na Nową Motławę, w głębi widoczny most z ul. Podwale Przedmiejskie i bloki przy ul. Szopy, 1987 r.