Nowa Motława - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok z Kamiennej Grobli na Nową Motławę, w głębi widoczny most z ul. Podwale Przedmiejskie i bloki przy ul. Szopy, 1987 r.
Tyt. i data na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Dolne Miasto (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie