[Afisz. Incipit] Zarządzenie Wojewody Pomorskiego z dnia 7 października 1949 roku w sprawie obowiązkowego tępienia szczurów ... / Ignacy Kubacki. - Kubecki, Ignacy (1886-1963) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o deratyzacji w województwie pomorskim w październiku w 1949 r.