Ex Libris Stanisława Doliwa Błotnicka / St. Błotnicka. - Błotnicka-Bandych, Stanisława (1906-1986) (1932)
W ozdobnej ramce górny fragment wieży, napis: Ex Libris Stanisława Doliwa Błotnicka, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.