[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie w 1955 roku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach psów z podanymi miejscami szczepień na terenie Gdańska.