[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie w 1955 roku. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach psów z podanymi miejscami szczepień na terenie Gdańska.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Wścieklizna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne