Docent dr Ludwik Żmudziński i dr Modesta Maciejowska przy aparacie "Warburg" do badania biodegradacji substancji organiczych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia doktora Ludwika Żmudzińskiego i dr Modestę Maciejowską przy aparacie "Warburg" do badania biodegradacji substancji organiczych, 1979 rok.