Docent dr Ludwik Żmudziński i dr Modesta Maciejowska przy aparacie "Warburg" do badania biodegradacji substancji organiczych - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia doktora Ludwika Żmudzińskiego i dr Modestę Maciejowską przy aparacie "Warburg" do badania biodegradacji substancji organiczych, 1979 rok.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Biodegradacja; Badania naukowe