[Afisz teatralny] Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze w 22.01.1976 r. Reżyseria: Irena Byrska, scenografia: Elżbieta Chojak.