[Afisz teatralny] Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze w 22.01.1976 r. Reżyseria: Irena Byrska, scenografia: Elżbieta Chojak.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.