[Żołnierze Piechoty Morskiej] / fotografia P. Kanicki. - Kanicki, Paweł (1945- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia oddział piechoty morskiej tzw. "Niebieskie Berety" w koszarach przy ul. Słowackiego w Gdańsku-Wrzeszczu, marzec 1979 r.