[Afisz. Incipit] Obywatele! Uchwala Miedzynarodowej Konferencji w Pradze postanowiono ... w calym swiecie obchodzony bedzie "Miedzynarodowy Tydzien Solidarnosci b. Wiezniow .. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obchodach Międzynarodowego Tygodnia Solidarności b. Więźniów w Elblągu 23.03.1947 r.