Widok Gdańska na ul. Okopową i Węzeł Leningradzki od strony południowo-zachodniej / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia wiadukt na ulicy Okopowej, widok z ulicy Armii Krajowej w kierunku Przedwala Podmiejskiego, około 1985 r.