Ex - Libris Odile Picot Bournisien : Ordre Plaisir Beauté / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1956)
W owalu na tle licznych zawijasów, napis: Odile Picot Bournisien, na krawędzi okręgu napis: Ordre Plaisir Beauté Ex - Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.