Ulica Długa, róg Tkackiej, przed odbudową - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1952)
Przedstawia ruiny kamienicy na rogu ul. Długiej i Tkackiej, 1952 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie