[Afisz teatralny] Thomas S. Eliot - Cocktail party : Komedia w trzech aktach / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1972)
Afisz informujący o premierze w sierpniu 1972 r. Reżyseria: Jerzy Goliński, scenografia: Lidia Minticz i Jerzy Skarżyński.