Ogloszenie w mysl rozporzadznia Ministerstwa Ziem Odzyskanych / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) (Prezydent M. Elblaga, 1946)
Afisz inf. o rejestracji obywateli ZSRR z 16.03.1946 r.