Odśnieżanie pasa startowego na lotnisku w Rębiechowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia odśnieżanie pasa startowego na lotnisku Gdańsk-Rębiechowo, 1979 rok.