Andreas Stanislaus von Hatten Bischof von Ermeland. - Richterische Buchhandlung (Altenburg). (Leipzig : Richter, 1830)
Przedstawia portret w popiersiu biskupa Andrzej Stanisław von Hatten (1763-1841).
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją podpis: Andreas Stanislaus von Hatten Bischof von Ermeland.
W rogu kompozycji sygnatura wydawcy: Richter in Lipz.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w