Lidzbark - Marschall, Bogusław (1921-1995) ([Toruń] : [nakładem własnym autora], 1954)
Przedstawia widok zamku w Lidzbarku Warmińskim.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy