Ex Libris Aliny Stańdy / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1965)
Stojąca dziewczyna z psem, napis: Ex Libris Aliny Stańdy. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.