Langgarterwall vom alten Peterschen Hof gesehen. Rechte seite (1922)
Przedstawia zabudowę dzisiejszej ul. Długa Grobla (Langgarterwall), widok od strony wschodniej. Na pierwszym planie plac po zniwelowaniu wałów, 1922 r.