Z ulicy Pocztowej na Długą w Gdańsku / St. Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([nakładem własnym autora], 1956)
Przedstawia widok uliczek na Głównym Mieście w Gdańsku, ul. Pocztowa i ul. Długa, w rusztowaniach.