B. U. F. K. Dr Arady Kálmán / [De Navarra]. - Navarra, Luis Enriquez de (1898-1988) ([wydawca nieznany], 1937)
Kobieta z rogiem obfitości, obok półnagie dziecko z tablczką w ręku z datą 1937, u góry litery: B. U. F. K. u dołu napis: Dr Arady Kálmán.