B. U. F. K. Dr Arady Kálmán - Navarra, Luis Enriquez de (1898-1988).; Arady, Kálmán (1893-1964). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1937)
Kobieta z rogiem obfitości, obok półnagie dziecko z tablczką w ręku z datą 1937, u góry litery: B. U. F. K. u dołu napis: Dr Arady Kálmán.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w