[Ulotka. Incipit] Do klasy robotniczej i ludzi pracy w Gdańsku! W dniu wczorajszym ... / Komitet Wojewódzki PZPR. ([wydawca nieznany], 1970)
Ulotka z okresu Wydarzeń Grudniowych w Gdańsku nawołująca do spokoju.