[Afisz teatralny] Janusz Odrowąż - Niezwykła przygoda : komedia muzyczna dla dzieci z muzyką Wiesława Machana / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o premierze w grudniu 1962 r. Reżyseria Andrzej Kozak, scenografia i kierownictwo plastyczne Jerzy Jeleński.